Familia Vendégház

vendégház

Vendégkönyv

Ha szeretne szerepelni online vendégkönyvünkben,
kérem küldje el véleményét e-mail címünkre: familiapanzio@enternet.hu

Baráti társasággal érkeztünk a Panzióba lánybúcsút tartottunk az udvaraban. Tökéletes helyszín egy nagyszerü házigazdaval. Tágas, nagy, Kert grillezési lehetöséggel. Fergeteges hangulatu lánybúcsút sikerült tartani hála a fantasztikus házigazdának. Rugalmasságból és kedvességböl csillagos ötös. Minden a rendelkezésünkre állt. Tágas szobák ahol kényelmesen elfértünk. Könnyü megközelíteni. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Aki Pannonhalmán jár és szállásra van szüksége bátran keresse fel a Família Panziót!

Igényes, tiszta szállás volt segítőkész, kedves személyzettel.

Segítőkészség. Nagyon kedves testvérpár,minden kívánságunkat teljesítette.

Nagyon kedves vendég szerető és segítő kész családdal ismerkedtünk meg.Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani,mindenben a segítségünkre voltak pl. /busz menetrendet kaptunk Győrbe,éttermet ajánlottak a környéken és nagyon kedvesen közvetlenül elbeszégettek velünk egyéb dolgokról is.Nagyon jól éreztük magunkat, még egyszer köszönjük nekik.Nagyon szép a kilátás a teraszról minden este láttuk az Apátságot kivilágítva,nyugodt csendes környezet .

Nagyon kedves fogadtatásban részesedtünk, az egész épület nagyon barátságos, családias. A szobák szépek, tiszták. Mérhetetlenül jól éreztük magunkat, biztosra vesszük, hogy a legközelebbi alkalommal is a Família Panziót fogjuk választani! Köszönjük! 🙂